Kosten en vergoedingen

De kosten per behandeling (circa 45 minuten) zijn 68 euro (vanaf 1 januari 2023). Ik werk binnen mijn praktijk, als fysio-manueel therapeut, op basis van restitutie en heb dus geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars, dit houdt in dat u persoonlijk een rekening ontvangt. Voor patiënten zonder een verwijzing van een arts bestaat het eerste consult uit een screening & intake & onderzoek (68 euro), dit is wettelijk bepaald. De behandelingen worden afhankelijk van uw zorgverzekeringspakket (gedeeltelijk) vergoed. In uw polisvoorwaarden kunt u hier alles over vinden.

U wordt verzocht om het consult direct te betalen. Dit kan via pin of contante betaling.
Indien verhindering niet minstens 24 uur van te voren wordt gemeld, wordt deze afspraak als nog in rekening gebracht.

Behandeling is alleen op afspraak.

Kwaliteit

Ik ben als therapeut BIG geregistreerd, aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), de Vereniging van Manueel Therapeuten (VMT) en de Vereniging Viscerale Therapeuten Nederland (VVTN). Tevens ben ik opgenomen in het kwaliteitsregister van het KNGF als algemeen practicus fysiotherapie en als manueel therapeut.

Als therapeut ben ik voorstander van een holistische visie. Hierom vind ik het belangrijk om voldoende tijd en aandacht te kunnen besteden aan elke patiënt en duurt een consult 45 minuten. Om mijn kennis uit te breiden volg ik regelmatig nascholingen.

BIG registratie: 09050633704
KvK: 37151845